Prima pagina

Investitii de un miliard de euro pentru Tetarom 4, din Cluj

04.04.2008, 20:19 13

Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Marius Nicoara, a declarat joi ca se poarta negocieri cu doua mari companii internationale, care intentioneaza sa investeasca un miliard de euro in parcul industrial Tetarom 4, informeaza Clujeanul. In ceea ce priveste amplasarea acestuia, a fost mentionata zona Turda-Campia Turzii.

"Suntem in negocieri cu doua mari companii care intentioneaza sa investeasca un miliard de euro intr-un nou parc industrial la Cluj. Cautam un nou agrement pentru noul parc industrial, care va asigura in perspectiva nu prea indepartata cateva mii de locuri de munca, locuri de munca bine platite si care va da, spun eu, un echilibru de care acest judet va avea nevoie referitor la dezvoltarea locurilor de munca si a infrastructurii in judet", a declarat, joi, presedintele Consiliului Judetean Cluj, cu ocazia adunarii Parcurilor Industriale Tehnologice, Stiintifice si Incubatoare de Afaceri. Mai multe detalii pe www.clujeanul.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO