Prima pagina

Ikea lanseaza serviciul de telefonie mobila pe piata irlandeza

22.08.2008, 12:40 19

Retailerul suedez de mobilier si decoratiuni interioare IKEA va lansa un serviciu de telefonie mobila o data cu deschiderea unui magazin in Dublin, anul viitor, informeaza The Independent.

Astfel, vor fi oferite telefoane mobile clientilor care vor participa la un program de fidelizare, acestia urmand sa plateasca in functie de cat vorbesc.

De asemenea, vor fi oferite pachete care se adreseaza familiilor. "Parintii vor avea un cont pentru telefoanele loc mobile si vor putea sa creeze alte conturi pentru copii lor", a declarat Teddy Pedersen, director de operatiuni al Mobile Partners UK, care planuieste lansarea telefonului IKEA.

Tot luna aceasta, IKEA, in colaborare cu operatorul de telefonie mobila T-Mobile, a lansat un serviciu prin care retailerul a achizitionat minute pe care le-a oferit clientilor fideli.

IKEA analizeaza posibilitatea de a-si extinde serviciul de telefonie mobila in Romania.

"Ne gandim sa-l aducem in Romania (serviciul de telefonie mobila - n.red.). Exista un parteneriat intre IKEA si compania de telefonie mobila T-Mobile, prin care IKEA are un anumit numar de minute pe care le ofera clientilor. Este un serviciu", a declarat pentru ZF Cornel Oprisan, retail manager al IKEA. El a precizat ca este prematur sa ofere alte informatii in acest sens si ca nu exista studii care sa arate daca exista cerere pentru un astfel de produs din partea clientilor actuali ai IKEA.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO