ZF 24

Coada la nemtii de la DEGI: Antreprenorii locali vor sa le vanda proprietatile

05.10.2008, 18:15 21

Administratorul de fonduri german DEGI, care a cumparat in Bucuresti proprietati de peste 250 de milioane de euro, este in continuare interesat de achizitii pe piata locala, iar proprietarii au inceput sa vina in "intampinarea" lor, pe fondul numarului scazut al cumparatorilor de proprietati imobiliare activi in acest an.

"Primim lunar intre 20 si 30 de oferte cu proprietati spre achizitie. (...) Si pe viitor Europa Centrala si de Est, Romania, reprezinta piete potentiale de investitii pentru DEGI, respectiv pentru fondul nostru DEGI International. Avem pe aceste piete o retea de parteneri cu experienta, astfel ca nu intentionam sa deschidem un birou in Romania", a declarat pentru ZF Baerbel Schomberg, CEO al DEGI, care administreaza active cu o valoare totala de aproximativ sase miliarde de euro.

DEGI a realizat in acest an una dintre cele mai importante achizitii de pe piata locala de real estate, prin preluarea pentru 143 de milioane de euro a centrului comercial Iris Shopping Center din cartierul bucurestean Titan, care cuprinde primul hipermarket Auchan din tara si o galerie comerciala.

Cititi in ZIARUL FINANCIAR de maine ce alte proprietati imobiliare mai detine DEGI in Bucuresti si ce planuri de viitor au germanii pe piata locala.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO