Prima pagina

GE Money lanseaza creditul "personalizat" de nevoi

06.08.2008, 13:57 15

Divizia de finantari pentru retail a gigantului american General Electric, GE Money, a lansat un nou produs de creditare pentru nevoi personale, acesta fiind adaptat nevoilor fiecaruia dintre clientii sai, se arata intr-un comunicat al companiei.

Prin noul produs, fiecarui client i se va determina individual costul total al creditului - valoarea DAE - in functie de profilul sau. De asemenea, in functie de durata creditului si a sumei pe care o imprumuta clientul, costul creditului difera. Astfel, in functie de variatia acestor elemente (suma, durata) clientului i se propun mai multe variante de cost - care se transpun in rate lunare diferite - din care acesta si-o poate alege pe cea optima.

Prin creditul de nevoi personale se pot imprumuta pana la 50.000 RON, pe o perioada de maximum 10 ani (120 de luni). Creditul are o dobanda de 11.9%, si DAE incepand de la 23.67%.

Pentru creditul de nevoi personale, GE Money solicita clientilor o copie dupa actul de identitate, adeverinta de venit si, daca este cazul, o factura de utilitati. Timpul mediu de raspuns la GE Money este de doua zile lucratoare din momentul depunerii documentatiei complete, iar banii sunt transferati in contul clientului in maximum 24 de ore de la semnarea de catre acesta a contractului de credit, fara facturi sau acte doveditoare care sa ateste destinatia sumei acordate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO