Prima pagina

Fabian si SCD Group pun bazele unui joint-venture

11.06.2008, 14:28 15

Fondul de investitii Fabian si dezvoltatorul imobiliar ungar SCD Group au infiintat o companie mixta, SCD Fabian OSM, care va dezvolta proprietati in vestul Romaniei, achizitionand deja, in acest scop, doua proiecte rezidentiale in Oradea si Satu Mare, pentru 6,25 milioane euro.

SCD Fabian OSM, detinut in proportii egale de Fabian Romania Limited si SCD Group, a preluat un complex de 388 de apartamente in Oradea si un proiect de 165 de locuinte in Satu Mare, cu o valoare totala de 2,5 milioane euro, fara TVA, tranzactia presupunand si o infuzie suplimentara de capital de 3,75 milioane euro.

"Ambele orase se afla in apropierea granitei cu Ungaria si beneficiaza de comertul transfrontalier si investitii straine", se arata intr-un comunicat.

Constructia ambelor proiecte va fi demarata in primul trimestru al anului 2009 si se va finaliza in prima jumatate a lui 2011, in cazul proiectului din Satu Mare, respectiv in trimestrul al treilea din 2012, la santierul din Oradea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO