Prima pagina

Emanoil Viciu pleaca de la conducerea Teraplast

Emanoil Viciu pleaca de la conducerea Teraplast
14.07.2008, 18:37 116

Emanoil Viciu a renuntat la postul de director general al companiei Teraplast, urmand sa ocupe doar functia de presedinte al Consiliului de Administratie.

Conducerea companiei va fi preluata de Florin Urite, care in prezent este director general adjunct comercial, se arata intr-un comunicat al companiei.

Emanoil Viciu (in varsta de 57 de ani) a preluat conducerea companiei in 1990, in prezent aceasta deruland afaceri de peste 70 de milioane de euro anual si avand peste 680 de angajati.

"Teraplast este o companie stabila, care detine tehnologii si sisteme informatice performante, dar, ceea ce este cel mai important, are un colectiv profesionist, capabil sa dezvolte firma mai departe. Am luat decizia de retragere de mai mult timp, urmand ca aceasta sa aiba loc in cursul anului 2009, dar, din motive de sanatate, am hotarat ca retragerea sa se faca mai repede. Consider ca mi-am atins obiectivele si ma bucur sa-i predau stafeta lui Florin Urite", a declarat acesta.

Florin Urite (42 de ani) este de profesie inginer si face parte din echipa Teraplast din anul 1999, cand a ocupat functia de director de aprovizionare. Ulterior, ocupa functia de director de vanzari, iar in 2006 este numit director general adjunct comercial.

Florin Urite, viitorul director general Teraplast, declara: "In cei peste opt ani de colaborare cu Emanoil Viciu, am invatat multe lucruri care imi vor fi de folos in conducerea companiei. Intentia mea este sa duc mai departe proiectele de dezvoltare initiate de actuala conducere si prezentate in prospectul de Oferta Publica Initiala, astfel incat actionarii actuali si viitori ai Teraplast sa obtina beneficiile pe care le asteapta".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO