Prima pagina

Dezvoltatorii ParkLake Plaza din Titan renunta la un turn de locuinte

Dezvoltatorii ParkLake Plaza din Titan renunta la un turn de locuinte
02.07.2008, 15:02 36

Companiile Sonae Sierra (Portugalia) si Caelum Development (Irlanda), dezvoltatorii proiectului ParkLake Plaza din apropierea parcului Titan, vor construi doar unul dintre cele doua blocuri de locuinte cu 20 de etaje anuntate, pentru a face loc mai multor spatii verzi si unor terenuri de sport.
"Modificarea planului nu a fost realizata din cauza schimbarilor din piata rezidentiala, ci in urma discutiilor cu autoritatile locale, ONG-uri si locuitorii din zona, in care am stabilit sa cream o legatura mai buna cu parcul. Un bloc mai putin inseamna investitii mai mici, dar si profit mai mic", au precizat reprezentantii celor doua companii. Investitia intr-un turn de locuinte cu circa 300-330 de apartamente este estimata la peste 30 de milioane de euro, intregul proiect, care va cuprinde si cel mai mare mall din Bucuresti, avand o valoare de investitie de aproape 600 mil. euro. Cele doua companii se afla in faza de obtinere a autorizatiilor de constructie pentru acest proiect, a carui finalizare este programata pentru anul 2011.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO