Prima pagina

Contractul cu Ford pentru Automobile Craiova va fi semnat, miercuri, la Frankfurt

Contractul cu Ford pentru Automobile Craiova va fi semnat, miercuri, la Frankfurt
06.09.2007, 13:20 10

Semnarea contractului dintre stat si compania americana Ford pentru privatizarea Automobile Craiova este prevazuta miercuri, 12 septembrie, la Salonul International Auto de la Frankfurt (Germania), autoritatile romane dorind sa confere astfel tranzactiei un plus de notorietate.

Partile vor parafa miercuri, la Frankfurt, varianta in limba engleza a contractului, iar vineri, la Craiova, va fi semnat si contractul in limba romana, au declarat surse oficiale.

La ceremonia de la Frankfurt pentru semnarea contractului de privatizare a Automobile Craiova va participa si premierul Calin Popescu Tariceanu.

"Semnarea contractului cu Ford este prevazuta pentru miercuri, cand la Salonul International Auto de la Franfurt este organizata a doua si ultima zi de vizita pentru presa. Autoritatile doresc ca parafarea intelegerii sa aiba astfel un plus de notorietate, inclusiv in ceea ce va insemna forta Romaniei in industria auto prin sosirea unui nou investitor puternic", au afirmat sursele citate. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO