Prima pagina

Concurenta analizeaza preluarea Curiero de catre RTC Holding

15.07.2008, 13:21 14

Consiliul Concurentei a anuntat astazi ca analizeaza concentrarea economica realizata de catre RTC Holding BV, prin dobandirea controlului unic asupra S.C. CURIERO S.A.

Autoritatea de concurenta va analiza operatiunea de concentrare economica din punct de vedere al posibilelor efecte anticoncurentiale, in conformitate cu Regulamentul privind autorizarea concentrarilor economice, o decizie cu privire la aceasta operatiune urmand a fi luata, in termen de 30 de zile de la data la care notificarea este considerata efectiva.

Dupa fuziunea propriu-zisa, compania TCE Logistica, din cadrul RTC, va fi controlata de doi actionari principali: RTC va detine 70% din actiuni, restul de 30% fiind impartite intre asociatii firmei Marchesa SA, care detine acum 99,9% din actiunile Curiero, si George Cosmin Coman, cu restul de 0,1%.

Unificarea afacerilor, ce va fi incheiata in cel mult doua luni, dupa ce isi va da acordul Consiliul Concurentei, presupune costuri doar pentru RTC.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO