Prima pagina

Clientii Cosmote isi pot consulta facturile pe Internet

07.07.2008, 13:46 655

Cosmote Romania a lansat azi un serviciu prin intermediul caruia toti abonatii, atat rezidentiali, cat si companii, pot consulta pe Internet facturile emise si pot obtine o serie de rapoarte personalizate.

Aplicatia, denumita e-Bill, va fi disponibila la https://ebill.cosmote.ro, unde pot fi consultate facturile emise de la momentul activarii serviciului, precum si date statistice referitoare la numarul total al apelurilor realizate, rapoarte pentru fiecare numar de telefon detinut, costuri etc., se arata intr-un comunicat al companiei.

Abonatii pot realiza prin intermediul aplicatiei statistici personalizate si pot descarca informatiile in fisiere cu extensia ".pdf", ".txt", ".xml" sau ".xls".

In plus, abonatii care activeaza acest serviciu pot fi notificati printr-un e-mail ca a fost emisa o noua factura si au posibilitatea sa printeze documentul total sau partial.

Serviciul poate fi activat gratuit prin intermediul magazinelor Cosmote si a celor partenere.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO