Prima pagina

Cine sunt noii proprietari ai activelor Tractorul

Cine sunt noii proprietari ai activelor Tractorul
11.07.2007, 18:45 20

Victor Vadaneaux si Silviu Savin, actionarii fondului de investitii Centerra Capital Partners, care a castigat licitatia pentru preluarea activelor uzinei Tractorul Brasov, vor mai investi, alaturi de fondul de hedging Cheyne Capital, cel putin 100 de milioane de euro in platforma industriala.
"La mijlocul lunii august urmeaza a fi facut transferul de proprietate. Dupa aceasta, vom face o analiza interna pentru a afla directia exacta a investitiilor pe care le vom realiza. Putem spune ca, din primele estimari, platforma necesita investitii suplimentare de cel putin 100 de milioane de euro", a declarat Victor Vadaneaux, managing partner si actionar al Centerra Capital Partners.
Firma Flavus Investitii, controlata de fondul de investitii Centerra Capital Partners, detinut de Victor Vadaneaux si Silviu Savin, a castigat, in urma unei licitatii deschise, activele uzinei Tractorul Brasov, pentru care va plati 77 de milioane de euro, plus TVA. Proprietarii si-au asumat pastrarea obiectului de activitate, astfel ca procesul de productie a tractoarelor urmeaza a fi reluat.
Cititi in ZIARUL FINANCIAR de maine varianta integrala a articolului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO