Prima pagina

Britanicii preiau o firma din Top ZF 100 de afaceri de la zero

28.12.2007, 15:00 15

Compania romaneasca Business Ideas Provider Grup Romania (BIP Grup), inclusa in Top ZF 100 de afaceri de la zero, care a aparut in luna octombrie, va fi preluata integral de compania britanica International Marketing & Sales Group Limited (IMSG), cu activitati in domeniul serviciilor de vanzari si marketing.

BIP Grup furnizeaza servicii specializate de merchandising (aranjarea produselor in rafturile lanturilor retail), promovare, vanzare si distributie pentru companiile din Europa de Est si are ca actionari pe Eugen si Ioana Saulea.

Proiectul Business Ideas Provider Grup Romania a aparut in 2004 cu o investitie de 5.000 de euro ca principala sursa pentru externalizarea serviciilor de merchandising, promovare si distributie POSM (Point of Sale Materials - distributie la locul de vanzare) si a ajuns in 2006 la o cifra de afaceri de 840.000 de euro si un profit net de 420.000 de euro.

Cititi mai multe despre istoria Business Ideas Provider Group.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO