Prima pagina

BRD are de recuperat 300.000 de euro din suma de 2,2 mil.euro sustrasa de la unitatea din Craiova

06.02.2008, 10:31 16

BRD-Groupe Societe Generale are de recuperat echivalentul a circa 300.000 de euro din suma de opt milioane de lei (peste 2,2 milioane de euro) pe care au incercat sa o sustraga din fondurile bancii, fara autorizare, mai multe persoane, printre care o angajata a Sucursalei Craiova, informeaza Mediafax.

"Aproape toata suma a fost recuperata, mai putin echivalentul a circa 300.000 euro, pentru care a fost impus sechestru asigurator asupra bunurilor persoanelor respective", au declarat, marti, agentiei Mediafax, reprezentanti ai bancii.

Ministerul Public a anuntat ca o angajata a Sucursalei BRD din Craiova a fost arestata preventiv, marti, alaturi de alti trei complici, pentru constituirea unui grup infractional organizat, fraude financiare, mai multe infractiuni informatice si spalare de bani.

Mihaela Rosana Bitu este acuzata de procurorii DIICOT din Timis ca si-a insusit suma de opt milioane de lei bani pe care i-a transferat si ridicat fara autorizare, prin utilizarea fara a drept a parolei de acces a directorului sucursalei bancare la care era angajata.

Mai multe stiri pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO