Prima pagina

Avocatul lui Dinu Patriciu in dosarul Rompetrol a murit

Avocatul lui Dinu Patriciu in dosarul Rompetrol a murit
07.12.2007, 18:08 123

Cristian Iordanescu, decan al Baroului Bucuresti si fost avocat al omului de afaceri Dinu Patriciu in dosarul Rompetrol, a murit la Spitalul de Urgenta Floreasca din Bucuresti, unde fusese internat la inceputul saptamanii, ca urmare a unui accident vascular cerebral. Iordanescu avea 52 de ani.

Numele lui Iordanescu a fost vehiculat si ca posibil inlocuitor al ministrului justitiei Monica Macovei dupa eliminarea PD de la guvernare.
Purtatorul de cuvant al spitalului Floreasca, Bogdan Oprita, a declarat ca decanul a murit la Sectia Anestezie Terapie Intensiva.
Iordanescu, care avea 52 de ani, era la al treilea mandat de decan al Baroului Bucuresti, ultima data el fiind ales in functie la inceputul lunii iunie a acestui an. El a intrat in Baroul Bucuresti in 1979, fiind unul dintre cei mai apreciati avocati - a scris mai multe carti pe teme de drept si era doctor in drept.

Fostul presedinte al Uniunii Nationale a Avocatilor din Romania, Calin Zamfirescu, a calificat moartea decanului Baroului Bucuresti, Cristian Iordanescu, ca o pierdere pentru Dreptul romanesc.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO