Prima pagina

ARIS: Nokia nu a primit facilitati fiscale pentru investitia de la Jucu

19.02.2008, 15:35 24

Nokia nu a primit niciun fel de facilitati fiscale pentru investitia de la Jucu, singurele beneficii acordate producatorului de telefoane mobile fiind cele specifice unui parc industrial, a declarat, astazi, vicepresedintele Agentiei Romane pentru Investitii Straine, Monica Barbuletiu, citata de Mediafax.

Nu inteleg speculatiile care s-au facut pentru cazul Nokia. Din cate cunosc eu, nu au fost acordate niciun fel de facilitati fiscale", a afirmat Barbuletiu intr-o conferinta de presa.

Ea a precizat ca singurele facilitati de care a beneficiat compania finlandeza au fost cele oferite de parcul industrial de la Jucu.

"Parcul industrial are toate facilitatile, respectiv drumuri si utilitati. Parcul Tetarom nu s-a facut pentru Nokia. Sunt multe companii in acel parc care au beneficiat de aceleasi facilitati", a precizat Barbuletiu.

Comisia Europeana a cerut Consiliului Judetean (CJ) Cluj si Consiliului Concurentei informatii privind facilitatile de care beneficiaza Nokia la Jucu, a declarat, vineri, presedintele CJ, Marius Nicoara.

Mai multe stiri pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO