Prima pagina

Alpha Bank: Preturile locuintelor nu au cum sa scada. Speculantii vor fi singurii perdanti

25.06.2008, 18:28 14

"Preturile (locuintelor -n.r.) nu au cum sa scada. Pot exista insa corectii pe anumite segmente", a declarat, intr-un seminar pe tema finantarilor imobiliare, presedintele Alpha Bank, Sergiu Oprescu, citat de Mediafax.

Conform acestuia, preturile locuintelor vor continua tendinta de crestere in urmatoarea perioada, cererea continuand sa fie mai mare decat oferta, singurii perdanti fiind speculantii, care vor castiga mai putin din revanzarea locuintelor.

vicepresedintele de retail al Raiffeisen Bank, Razvan Munteanu, a declarat ca preturile locuintelor vor inregistra corectii la nivelul investitorilor speculativi si ca acest tip de investitie va ramane profitabila.

"Vom vedea mai ales in zona investitiilor speculative scaderi de preturi. Tranzactiile individuale nu vor suferi corectii. Investitiile in apartamente vor ramane astfel inca profitabile, dar nu se vor mai inregistra dublari ale preturilor, asa cum s-a intamplat in urma cu 18 luni", a adaugat Munteanu.

Despre evolutia pietei imobiliare, vazuta de analistii imobiliari, cititi pe www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO