Prima pagina

Alexis Bonte a preluat controlul la Trilulilu

14.05.2008, 13:26 24

Omul de afaceri francez Alexis Bonte a devenit actionar majoritar al site-ului de partajare video Trilulilu, dupa ce anterior el achizitionase un pachet de 10% din actiuni.

Prin intermediul unui vehicul de investitii detinut de familia sa, Bonte a facut o noua investitie in valoare de 300.000 Euro in Trilulilu, achizitionand totodata un pachet de 41% din actiuni, pe baza unei evaluari de 2,5 milioane euro a proiectului.

Astfel, Alexis Bonte devine noul actionar majoritar, detinand 51% din companie.

Alexis Bonte se va alatura board-ului Trilulilu in functia de presedinte, aducandu-si aportul pe partea de business si strategie de dezvoltare a brand-ului, echipa executiva ramanand neschimbata : Sergiu Biris - Director General si Andrei Dunca - Director Tehnic.

Alexis Bonte spune: "Trilulilu a avut performante peste asteptari, obiectivul investitiei noastre initiale fiind ca proiectul sa devina unul din top 5 in Romania pana la finele anului 2008. Acest obiectiv a fost deja atins, intarindu-ne astfel increderea in puterea echipei si a brand-ului in sine. Pe termen lung, Trilulilu are potentialul de a deveni site-ul numarul 1 in Romania, si am decis astfel sa investim resurse aditionale pentru a-l ajuta sa atinga acest nou obiectiv".

Trilulilu are momentan o comunitate de peste 200.000 de utilizatori inregistrati si un trafic de aproximativ 3 milioane de vizitatori unici lunar

Sergiu Biris, de 25 de ani, se afla in Topul 100 al tinerilor manageri de top, realizat de BUSINESS Magazin, ocupand primul loc in domeniul IT & Internet.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO