Politică

Viorica Dăncilă şi liderii PSD, şedinţă la sediul de partid - surse

Viorica Dăncilă şi liderii PSD, şedinţă la sediul...

Autor: Alexandru Costea

24.11.2019, 16:34 115

Viorica Dăncilă, şeful de campanie Lia Olguţa Vasilescu, preşedintele executiv al PSD Eugen Teodorovici, secretarul general al PSD Mihai Fifor s-au reunit duminică seara la sediul partidului din Kiseleff. Discuţiile ar viza prezenţa la vot şi mobilizarea electoratului, potrivit unor surse politice.

Şi fostul ministru al Agriculturii Petre Daea este la sediul PSD. Social-democraţii discută, printre altele, despre prezenţa la urne a românilor, aceştia fiind mulţumiţi de felul în care s-a mobilizat electoratul PSD la vot, au precizat sursele citate.

Potrivit datelor oficiale oferite de Biroul Electoral Central, prezenţa la vot, la ora 16.00, a fost de 35,81%, în cadrul celui de-al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale, comparativ cu primul tur, când la aceeaşi oră, prezenţa a fost de 33,4%. În anul 2014 prezenţa era de 44,50%.

De asemenea, 705.681 români au votat în străinătate până duminică la ora 16.00, în cel de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale, potrivit BEC. A fost astfel depăşită prezenţa totală la urne în Diaspora de 675.348 din primul tur.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO