Politică

Viorel Ştefan confirmă că Ionuţ Mişa va fi noul ministru de Finanţe

Viorel Ştefan confirmă că Ionuţ Mişa va fi noul...

Autor: Liviu Dadacus

28.06.2017, 12:51 278

Mişa este secretar de stat în ministerul de Finanţe şi a fost şeful Direcţiei Mari Contribuabili din cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, direcţia cea mai importantă din cadrul ANAF.

Întrebat dacă va mai fi ministru şi în Guvernul Tudose, Viorel Ştefan a spus: „Nu este cazul pentru că deja s-a făcut o nominalizare care este cea mai potrivită”.

Chestionat dacă a lucrat la minister cu Ionuţ Mişa, Viorel Ştefan a spus: „Sigur că da, e secretar de stat în ministerul de Finanţe, a coordonat în această perioadă partea de legislaţie fiscală, misiunea principală a ministerului este aceea de a face o legislaţie în domeniul fiscal".

„Deci mi se pare omul cel mai potrivit să continue ceea ce am început împreună. Îl voi ajuta, indiferent din ce poziţie voi fi, voi fi alături de domnul Ionuţ Mişa, pentru că eu cred că pot să transfer din experienţa mea”.

Întrebat cum i s-a părut experienţa de la minister, Viorel Ştefan a răspuns: „A fost un efort susţinut de 6 luni, ceea ce nu mi-a permis să fiu foarte vizibil pentru că muncesc foarte mult, e un minister foarte greu. Dacă ne amintim cum a început anul, bugetul cu întârziere (...) am început construcţia bugetului cu moştenirea ultimilor măsuri pe care le adoptase Guvernul tehnocrat şi nu a fost uşor. Am reuşit să facem un buget pe care l-am executat în primele patru luni”.

CExN al PSD s-a reunit la momentul transmiterii acestei ştiri pentru a valida lista miniştrilor din Guvernul Tudose.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO