Politică

Victor Ponta: Nu am vrut să plec din PSD, dar accept decizia conducerii. Dragnea are toată puterea

Victor Ponta: Nu am vrut să plec din PSD, dar accept...

Autor: Liviu Dadacus

21.06.2017, 17:15 250

„Cred că acest vot a fost o uriaşă greşeală pentru PSD - o greşeală care va fi decontată la un moment dat. Nu am vrut să plec din PSD ( mai ales în asemenea condiţii) dar accept decizia Conducerii - şi sunt convins că pentru mine există viaţă , inclusiv politică, şi dincolo de PSD. Le mulţumesc însă tuturor membrilor, simpatizanţilor şi votanţilor PSD alături de care am activat şi am luptat timp de peste 15 ani”, a scris Ponta pe Facebook.

„De azi PSD = Liviu Dragnea. Şi de azi Liviu Dragnea are ce şi-a dorit - toată puterea. Pentru binele nostru al tuturor sper să o folosească mult mai bine decât a făcut-o în ultimele 6 luni!”, a adăugat Ponta.

Potrivit lui Ponta, în această perioadă s-au promis „zeci de funcţii de miniştri, avantaje politice şi materiale, plus ameninţări şi linşaje publice de la jurnaliştii <<prietenei>> fără precedent”.

„Conducerea PSD a instituit un control poliţienesc fără precedent asupra modului în care au votat parlamentarii - şi au obţinut o <<majoritate>> de numai 8 voturi. Asta arată că există în cadrul PSD - ALDE o atmosfera de suspiciune, frică şi insecuritate pe care nu poţi să construieşti nimic pozitiv! Să vedem la votarea noului Guvern dacă se schimbă ceva în bine”, a adăugat Ponta.


El a arătat că rămâne alături de Sorin Grindeanu ca secretar general al Guvernului, până la votarea noului Guvern.

„Imediat după acest moment îmi voi relua activitate de deputat de Gorj. Sper că această criză guvernamentală să nu producă mari pagube pentru România şi cetăţeanul obişnuit care nu are nicio vină”, a mai scris Ponta.

Guvernul Grindeanu a fost demis miercuri prin moţiune de cenzură. Moţiunea a fost votată de 241 de parlamentari.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO