Politică

Victor Ponta: Dragnea a vrut să folosească voturile UDMR ca un glonţ de argint. L-a tras în propriul picior

Victor Ponta: Dragnea a vrut să folosească voturile...

Autor: Liviu Dadacus

20.06.2017, 15:31 3136

„Liviu Dragnea (speriat că nu are voturile colegilor săi ca să treacă moţiunea PSD contra PSD) s-a hotărât să folosească aseară voturile UDMR că şi <<glonţ de argint>>! Azi şi-a tras <<glonţul de argint>> fix în propriul picior! Şi în picioarele PSD!”, a scris Ponta pe Facebook.

„Dincolo de asta - chiar dacă Liviu Dragnea a dovedit că este în stare de absolut orice doar să îl dea jos pe Grindeanu, eu ştiu că Grindeanu este în stare de orice doar să salveze Guvernarea PSD şi unitatea PSD - dacă există şi din cealaltă parte raţiune, responsabilitate şi dorinţa de dialog! Mai sunt 20 de ore ...”, a adăugat Ponta.

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor a anunţat marţi că aleşii formaţiunii nu vor participa la şedinţa de miercuri în care se va da votul pe moţiunea de cenzură la adresa Guvernului Grindeanu.

”Nu ne-am certat, nu ne-au tras de haine, de păr. Niciuna dintre taberele PSD nu ne-au convins”, a declarat Kelemen Hunor.

Decizia privind neparticiparea la votul de miercuri a fost luată în unanimitate în şedinţa de urgenţă convocată de UDMR. Hunor a declarat că, indiferent de discuţiile viitoare, această decizie este definitivă şi nu se va schimba.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO