Politică

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor: Dragnea, ai început să faci pe vătaful de Teleorman cu bugetele apărării naţionale

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor: Dragnea, ai...

Autor: Cătălina Mănoiu

27.01.2017, 22:05 332

''Dragnea se smiorcăie la televizor că ”se întârzie bugetul” şi că nu se procedează cu avizul CSAT cum s-a procedat ”anul trecut şi anii trecuţi”. Nu suflă o vorba că au întârziat bugetul pentru că au greşit primul proiect. Cât priveşte CSAT, normal că e mai greu anul acesta Dragnea, pentru că ţi s-a suit puterea la cap şi ai început să faci pe vătaful de Teleorman cu bugetele apărării naţionale, şi o să afli de la Grindeanu de ce nu e bine, după ce iese din şedinţa CSAT, asta în cazul în care Grindeanu va pricepe ceva. Iar dacă nu pricepe, îi explică dl Sârbu de la Curtea de Conturi cum e treaba'', a scris Predoiu pe Facebook.

Declaraţiile au venit după ce liderul PSD, Liviu Dragnea, a afirmat că deşi în alţi ani CSAT a emis avizul după ce proiectul de buget a fost adoptat în Guvern, anul acesta un astfel de demers ar fi atras o procedură administrativă.

''Nu am reuşit să înţeleg noţiunea termenului de celeritate de azi până marţi. Vorbim totuşi de bugetul de stat, toată ţara aşteptă acest aviz, dar sunt absolut convins că dacă Guvernul ar fi adoptat proiectul de buget în şedinţa de Guvern cineva ar fi declanşat o procedură administrativă sau, Doamne fereşte, de altă natură'', a subliniat Dragnea.

''Nici eu şi nici primul ministru nu uităm ţara în care trăim şi sistemul care guvernează. Nu un sistem legitim, ca să ştim exact despre ce vorbim. Eu l-am sfătuit pe primul ministru să respecte procedurile ad literam'', a răspuns Dragnea, întrebat de ce nu au adoptat proiectul fără avizul CSAT, dacă a existat precedentul din anul 2013.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO