Politică

USR, despre lucrările de la Podul Constanţa: Au mascat problemele structurale cu ipsos

USR, despre lucrările de la Podul Constanţa: Au mascat...

Autor: Valentin Pircalabu, Mediafax

01.05.2018, 14:02 299

"Podul Constanţa, de la NEPĂSARE la PREMEDITARE. Aceste poze sunt făcute astăzi. Au mascat problemele structurale cu ipsos! (LE: adeziv de exterior). Specialiştii pe care i-am consultat ne confirmă că această lucrare are valoare structurală ZERO. Săptămâna trecută autorităţile responsabile au anunţat că se vor realiza lucrări de reparaţii şi am crezut că se va întâmpla în sfârşit ceva normal", se arată în mesajul postat de Facebook de USR.

Mai mult, filiala din Sectorul 1 a Uniunii Salvaţi România promite că va urma toate căile legale pentru ca autorităţile să "înceapă urgent lucrările de reabilitare care se impun".

"Însă astăzi suntem martorii unui act de politiciansim pur: spoiala (în adevăratul sens) unor probleme grave ca urmare a presiunii publice. Lucrurile nu pot rămâne aşa. Vom continua prin toate mijloacele legale pe care le avem la dispoziţie să solicităm autorităţilor, care astăzi s-au dovedit iresponsabile, să facă totuşi un act responsabil şi să înceapă urgent lucrările de reabilitare care se impun! Cerem din nou publicarea imediată a expertizei tehnice din februarie!", se mai arată în mesaj.

Primăria Capitalei a precizat, luni, 23 aprilie, că podul este în administrarea CFR, iar în cadrul unor discuţii recente, compania a dat asigurări că îl va reabilita.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO