Politică

Ungureanu îl avertizează pe Drăgoi că va avea de lucru:Probabil, trebuie să îşi faci birou la Guvern

Autor: Ovidiu Tempea

10.02.2012, 16:57 481

Premierul Mihai Ungureanu l-a avertizat pe ministrul Finanţelor că va avea mult de lucru şi va fi, probabil, obligat să îşi amenajeze un birou la Palatul Victoria, alături de cel al lui, remarcând totodată că portofoliul a fost transferat fără "crize de personalitate şi orgolii consumate greşit".

"Bogdane, ştiu sigur că o să ai de lucru, o să-ţi faci probabil birou la Guvern şi o să mai vii şi pe aici, la minister, din când în când. Tranziţia de la postul de secretar de stat la cel de ministru este una lină, fără crize de personalitate şi orgolii consumate greşit", a spus, vineri, Ungureanu, prezent la ceremonia de instalare a noului ministru al Finanţelor, Bogdan Drăgoi.

El a mulţumit fostului ministru Gheorghe Ialomiţianu pentru faptul că, la vremuri grele, a reuşit cu discreţie, dar eficacitate "să ţină deasupra apei barca ce plutea pe o mare în derivă".

În privinţa noului ministru, premierul a arătat că, "spre deosebire de mulţi alţi înalţi funcţionari guvernamentali", Drăgoi a învăţat să lucreze în echipă şi a găsit mereu soluţii la probleme cu un calm imperial.

În sala în care a fost organizată ceremonia de preluare a mandatului de ministru, Ungureanu l-a remarcat pe secretarul de stat Gheorghe Gherghina şi şi-a amintit, zâmbind, că a avut cu acesta "lupte grele bugetare".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO