Politică

Ungureanu: Apreciez sinceritatea angajaţilor MAI, unii oameni politici nu au primit-o bine

Autor: Social@Mediafax

10.02.2012, 11:31 472

Premierul Mihai Răzvan Ungureanu a transmis angajaţilor Ministerului Administraţiei şi Internelor că îi cunoaşte pe mulţi dintre aceştia din experienţa "muncii comune" şi că întotdeauna le-a apreciat sinceritatea, contrar reacţiei altor politicieni.

"Mă uit în jur şi fac inventarul feţelor pe care nu le cunosc. Cu unii dintre dumneavoastră ne ştim de ani buni şi avem şi experienţa muncii comune. Faptul că vă văd în această dimineaţă la ceremonia schimbului de ştafetă îmi dă un sentiment foarte tonic: pe de-o parte, pentru că întotdeauna am apreciat seriozitatea cu care aţi lucrat şi mai ales sinceritatea de care aţi dat întotdeauna dovadă - unii oameni politici nu au primit-o bine, şi o ştim cu toţii când şi cum - şi pe de altă parte, dăruirea excepţională pe care foarte mulţi dintre angajaţii acestui minister o au în inima lor şi în ceea ce fac, dincolo de problemele fiecărei zi", a spus Ungureanu angajaţilor MAI, prezent la ceremonia de preluare a mandatului de ministru al Administraţiei şi Internelor de către Gabriel Berca.

El a arătat că noul ministru Berca este unul onest, foarte direct şi se bucură de întreaga sa încredere, mulţumind în acelaşi timp fostului ministru Igaş pentru activitate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO