Politică

Un bărbat a încercat să incendieze sediul PSD din Focşani

Un bărbat a încercat să incendieze sediul PSD din...

Autor: Departamentul Corespondenţi

14.08.2018, 02:28 69

Un bărbat a încercat să incendieze sediul PSD din Focşani în noaptea de luni spre marţi, cu ajutorul unei sticle plină cu benzină, apoi a fugit de la locul faptei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

ncidentul s-a petrecut în noaptea de luni spre marţi, iar atacatorul a fost prins la scurt timp de doi cetăţeni şi, ulterior, a fost predat poliţiştilor.

Sediul partidului de guvernământ nu a fost avariat, iar bărbatul este anchetat la sediul Poliţiei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unor surse apropiate anchetatorilor, bărbatul a aruncat cocktailul molotov în curtea sediului PSD şi apoi a fugit. El a fost văzut de câteva persoane aflate la o terasă din apropiere care au fugit după el şi l-au imobilizat.

Se pare că atacatorul era în stare avansată de ebrietate şi că nu a putut justifica gestul său. Martorii susţin că bărbatul a spus că nu este membru de partid şi că lucrează la o societate edilitară din Focşani. Atacatorul a fost predat poliţiştilor vrânceni care l-au reţinut pentru audieri.

El a fost identificat de poliţişti, are 47 de ani şi este din comuna Goleşti, judeţul Vrancea. La ora redactării acestei ştiri audierea bărbatului continuă la sediul IPJ Vrancea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO