Politică

Ultimatumul lui Antonescu: "Povestea cu Chiliman şi Tăriceanu nu va fi una fără sfârşit. Marionetele lui Băsescu să decidă dacă mai vor în PNL"

Ultimatumul lui Antonescu: "Povestea cu Chiliman şi...

Autor: Gândul

27.01.2013, 14:45 818

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a criticat în termeni foarte duri propunerea fostului premier Călin Popescu-Tăriceanu privind organizarea de alegeri interne pentru desemnarea candidatului la preşedinţie, declarând că acesta “calcă în picioare munca partidului şi se alătură propagandei lui Traian Băsescu”.

Antonescu a precizat că prin ieşirile sale publice, Călin Popescu Tăriceanu a încălcat Statutul PNL, deoarece face declaraţii de natură să afecteze imaginea şi poziţia partidului.

„S-a încălcat Statutul şi faptul că mă pronunţ împotriva excluderii nu înseamnă că nu apreciez că nu s-a încălcat grav Statutul. Nu se poate ca la experienţa politică a domnului Tăriceanu să facă asemenea afirmaţii, este jenant ca în repetate rânduri să spui ceea vor să audă adversarii politici ai acestui partid”, a spus liderul PNL, adăugând că încearcă evitarea excluderilor. 

Citiţi mai departe pe Gândul

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO