Politică

Udrea: Băsescu ne-a spus "Dacă nu puteţi impune măsurile, mergeţi în opoziţie, nu mă încurcaţi"

Udrea: Băsescu ne-a spus "Dacă nu puteţi impune măsurile, mergeţi în opoziţie, nu mă încurcaţi"
24.06.2010, 10:04 20

Ministrul Dezvoltării, liderul PDL Elena Udrea, a declarat,într-un interviu pentru "România Liberă", căpreşedintele Traian Băsescu le-a spus democrat-liberalilor, laSnagov, că pot trece în opoziţie dacă nu pot sau nu vor să susţinămăsurile de austeritate.

"Preşedintele a spus la Snagov că nu trebuie să ţinem ocupatedouă funcţii: la Guvern şi la partid, pe principiul că, dacă nuiese una, poate iese cealaltă. Fiecare trebuie să aibă rolul lui:unii la conducerea partidului, alţii la guvernare. Recomandărilepreşedintelui sunt legate de ocazia pe care acesta o are să pună înaplicare reformele despre care a vorbit, acum are un Guvern care-ipoate fi partener. Traian Băsescu ne-a spus, încă de data trecută:«Nu este obligatoriu să staţi la guvernare, dacă nu vreţi sau nusunteţi în stare să impuneţi aceste măsuri, nu mă încurcaţi.Mergeţi în opoziţie şi lăsaţi-mă să fac un Guvern capabil să scoatăţara din criză». «Nu mă încurcaţi», chiar aşa ne-a spus. Partidultrebuie să înţeleagă că reforma se face, nu se discută", a spusUdrea, în interviul acordatziarului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO