Politică

Traian Băsescu: PSD a discutat cu 12 parlamentari PMP, niciunul nu a acceptat, în afară de Octavian Goga

Traian Băsescu: PSD a discutat cu 12 parlamentari PMP,...

Autor: Cătălina Mănoiu

20.06.2017, 17:28 186

„Au reuşit să îl convingă pe domnul Goga să se înscrie în PSD contra promisiunii că îl vor face preşedinte al Organizaţiei PSD Covasna şi pentru soţie (i s-a oferit-n.r.) o funcţie la Transelectrica sau funcţia de subprefect în Covasna. Acesta este şi motivul pentru care s-a şi făcut plângerea penală care cred eu că va fi depusă”, a declarat preşedintele PMP, Traian Băsescu.

Traian Băsescu a afirmat că numărul parlamentarilor PMP contactaţi de PSD s-a dublat de luni până marţi, însă, niciunul nu a acceptat trocul.

„Eu am avut ieri o listă cu şase parlamentari pe care îi aveau ca ţintă. Astăzi lista s-a mărit la 12 şi niciunul nu a fost de acord cu târgul propus de PSD. (…) Nu le-am promis nimic. Eu nu am ce să le promit”, a precizat Băsescu.

Deputatul PMP de Covasna, Octavian Goga, şi-a depus, duminică, demisia din PMP, el anunţând conducerea Camerei Deputaţilor că va activa, pe viitor, în cadru grupului parlamentar al PSD.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO