Politică

Tony Blair vine la Bucureşti peste două săptămâni

Tony Blair vine la Bucureşti peste două săptămâni

Tony Blair, fostul premier britanic

Autor: Mediafax

12.03.2012, 12:26 240

Fostul premier britanic Tony Blair se va afla la Bucureşti peste două săptămâni, în 26 martie, la invitaţia PSD.

Anunţul a fost făcut, luni, de către Victor Ponta, care a precizat că va susţine o conferinţă împreună cu Tony Blair în 26 martie, la Universitatea Româno-Americană, de la ora 18.00.

De asemenea, liderul PSD a anunţat şi că la sfârşitul acestei săptămâni va merge la Paris, la o reuniune a liderilor social-democraţi de susţinere a candidatului socialist la preşedinţia Franţei, Francois Hollande.

El a mai salutat şi faptul că în Slovacia ar urma să fie instalat în această săptămână un premier social-democrat. "Se pare că se înmulţesc, ceea ce este un semn foarte bun. Belgia, Danemarca, Austria, Slovacia...", a mai spus Ponta.

Social-democraţii fostului premier Robert Fico, câştigători ai alegerilor legislative de sâmbătă din Slovacia, vor deţine majoritatea absolută în Parlament, potrivit rezultatelor definitive comunicate duminică de Oficiul naţional de statistică, relatează AFP.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO