Politică

Teodorovici, despre campanie: Mi-aş dori o dezbatere partizană şi un consens în politică

Teodorovici, despre campanie: Mi-aş dori o dezbatere...

Autor: Diana Grigore

26.10.2019, 11:18 57

Preşedintele executiv al PSD Eugen Teodorovici a afirmat, sâmbătă, că şi-ar dori un consens între partidele politice în cadrul alegerilor electorale şi o dezbatere partizană în sănătate, educaţie sau finanţe. El a adăugat că PNL a transmis doi ani mesaje apocaliptice doar pentru a obţine voturi.

„Nu totul trebuie făcut prin prisma voturilor! M-aş bucura foarte mult ca întreaga clasă politică să înceapă să gândească astfel! Mi-aş dori să văd, chiar şi într-o campanie electorală, o dezbatere serioasă şi partizană cu privire la sănătate, educaţie, finanţe, mediul de afaceri şi alte teme foarte importante pentru ţară. Vreau să cred că în politică mai putem spera la consens pentru a construi şi la politicieni care să poată recunoaşte atât meritele adversarilor politici, cât şi propriile greşeli. Vreau să cred că suntem mult mai mulţi cei care ne încăpăţânăm să facem lucrurile bune în care credem cu adevărat”, a scris Eugen Teodorovici, pe Facebook.

Liderul PSD a adăugat că partidul care vrea acum să guverneze a transmis timp de doi ani mesaje cu „dezastre închipuite”, doar pentru a obţine voturi.

„Dar nu mai vreau să văd prevestitori apocaliptici şi mesageri ai unor dezastre închipuite, aşa cum au făcut-o, timp de mai bine de doi ani, cei care acum vor să guverneze. Şi pentru ce? Doar pentru voturi!? Au fost, oricum, contrazişi de realitatea de până acum”, a adăugat Teodorovici.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO