Politică

Susţinător al lui Cîţu, după atacul lui Orban: Unde îşi este echipa, Ludovic?

Susţinător al lui Cîţu, după atacul lui Orban: Unde...

Autor: Laura Buciu

19.06.2021, 21:39 129

Florin Roman, susţinătorul lui Florin Cîţu la alegerile interne, reacţionează după ultimul atac al lui Ludovic Orban. Roman spune că Orban, premier în funcţie la alegerile generale, a ieşit pe locul 3 în Capitală, în vreme ce Cîţu are în spate o echipă care a confirmat.

„Văd ca nu trece o zi fără ca Ludovic Orban şi susţinătorii lui sa nu ne atace, pe cei care îl susţinem pe Florin Citu. (…) Sute de preşedinţi de organizaţii şi simpli membri, nimeni nu scapa de atacurile lui Orban şi ale susţinătorilor lui. Aşa înţeleg ei, ca se derulează <festivalul democraţiei>! Florin Citu are o echipă de oameni care au confirmat. Vin din organizaţii puternice, cu rezultate pentru PNL. Care au câştigat alegeri, în timp ce Ludovic Orban, premier în funcţie la acea dată, cu sprijinul lui Nicuşor Dan, a reuşit <performanţa> unui loc trei la Bucureşti”, spune deputatul PNL, Florin Roman.

Roman spune că Ludovic Orban se plimbă singur prin ţară, „pentru ca nu i-a plăcut meritocraţia, ci mai degrabă slugărnicia”.

„Unde îţi este echipa, Ludovic? Ne vom vedea la fiecare conferinţă judeţeană şi acolo o să se audă adevărul! Nu cu manipulări, minciuni şi jigniri, cum din păcate îţi tratezi colegii care ţi-au adus victorii! Prin astfel de manifestări încalci toate principiile liberale pe care le invoci în spaţiul public”, îi transmite Roman lui Orban.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a avut un nou atac la contracandidatul său la funcţia de preşedinte al partidului, spunând că nu poţi vorbi de suflu nou cu o echipă în care sunt Alina Gorghiu, Raluca Turcan, Emil Boc, Gheorghe Flutur şi, în acest caz, ar trebui redefinit „suflul nou”.

Congresul PNL, la care se va alege preşedintele PNL, va avea loc în 25 septembrie. Candidează Ludovic Orban şi Florin Cîţu.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO