Politică

Surpriză totală pentru Gabriela Firea. Nimic nu anticipa mesajul pe care l-a primit în direct la TV de la cel mai înalt nivel. „Este infernal”

Surpriză totală pentru Gabriela Firea. Nimic nu...

Autor: Gândul

28.04.2018, 10:29 1316

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat luni, în timpul unei plimbări cu bicicleta, că Bucureştiul este frumos, dar traficul este infernal, indiferent de anotimp.

"Am constatat că primăvara Bucureştiul este frumos, dar traficul este infernal indiferent de anotimp. Aici se impun îmbunătăţiri. Mi-aş dori să văd mai multă lume pe jos, pe biclicletă. De la reşedinţă până aici am făcut trei minute", a declarat preşedintele Klaus Iohannis.

Şeful statului a făcut o plimbare cu bicicleta în Capitală, luni seara.

Cu puţin timp înainte de a ajunge în zona Arcului de Triumf, presa a fost informată de acţiunea preşedintelui.

Deranjată de comentariile preşedintelui Iohannis privind traficul din Bucureşti, primarul Gabriela Firea îi răspunde şefului statului ironic. „Ştiţi, există o emisiune celebră în România, "Schimb de mame". Să înţeleg că se doreşte un schimb de job-uri? Domnul preşedinte şi-ar dori un schimb de job-uri, să vină la Primărie, iar eu la Preşedinţie?”, a spus Firea. 

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO