Politică

Sulfina Barbu la Ministerul Muncii - surse

Boc o propune pe Sulfina Barbu la Ministerul Muncii - surse

Autor: Mediafax

03.06.2011, 12:12 331

Premierul Emil Boc a mers, vineridimineaţă, la Cotroceni, cu propunerea ca Sulfina Barbu să preiaportofoliul Muncii, liderii PDL aşteptând concluzia întâlniriiprimului-ministru cu preşedintele Traian Băsescu, iar anunţuloficial ar urma să fie făcut în jurul orei 13.00.

Sulfina Barbu se regăsea pe listascurtă de nominalizări pentru Ministerul Muncii, alături de MarianPreda, Raluca Turcan, Claudia Boghicevici.

Vineri dimineaţă, premierul EmilBoc s-a aflat la Cotroceni pentru discuţia finală cu Traian Băsescupe tema nominalizării la Muncă.

Surse din partid au declarat,pentru MEDIAFAX, că Boc a mers cu propunerea ca Sulfina Barbu,ministru al Mediului în Guvernul Tăriceanu până la plecarea PD dinExecutiv, să preia portofoliul Muncii.

Conform surselor citate, în PDL seaşteaptă concluzia întâlnirii de la Cotroceni, care va fi urmată deanunţul oficial al premierului.

Premierul Emil Boc a declarat,joi, că lista cu propunerile pentru noul ministru al Muncii s-ascurtat şi că urmează să o discute cu colegii săi.

"Am o listă scurtă pe care o voidiscuta cu colegii mei şi pe care o voi pune de acord cupreşedintele", a spus Boc.

De altfel, preşedintele TraianBăsescu a mai avut o discuţie cu premierul Emil Boc pe temanominalizării la Muncă, şeful statului anunţând deja că cel maitârziu vineri ministerul va avea titular.

Totodată, prim-vicepreşedintelePDL Gheorghe Flutur a declarat, miercuri, că până vineri va finumit noul ministru al Muncii, arătând că acesta va fi un ministrucu orientare de dreapta care face politica PDL şi va pune înaplicare reformele din acest domeniu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO