Politică

Sorin Oprescu: Voi candida ca independent

Sorin Oprescu: Voi candida ca independent

Autor: Mediafax

31.03.2011, 16:01 22

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, joi,răspunzând unei întrebări, că va candida la următoarele alegeri totca independent, însă, dacă va fi susţinut de unele partide, le vamulţumi.

Întrebat dacă ia în calcul o candidatură sub sigla USL, Oprescua răspuns: "Nu am discutat nicio posibilă susţinere. Ei (lideriiPSD şi PNL - n.r.) şi-au exprimat poziţia la timpul cuvenit, eu amieşit şi am spus că sunt onorat. (...) Am fost acuzat de-a lungultimpului că aş fi făcut blat cu unii sau cu alţii. Eu nu am făcutblat decât cu bucureştenii şi în niciun caz nu îmi voi schimbaorientarea. Voi participa ca independent. Nu mi-am cumpăratniciodată sprijinul, dar, dacă a venit, am mulţumit celor care auavut încredere în mine".

El a mai afirmat, răspunzând unor întrebări ulterioare, că nu afost niciodată vorba să candideze sub sigla unui partid sau să"aparţină" unui partid şi a afirmat că nu va face niciodată "rabat"de la asta.

"Am văzut cât de mult împietează o hotărâre politică aberantăasupra problemelor administrative. Nu vreau să fac figuraţie pentrucine ştie ce funcţie, nu am alergat niciodată după funcţii. Eu doarmi-am asumat responsabilităţi. Deci nu e vorba de nicio apartenenţăde partid, ci doar de sprijin, al tuturor celor care vor asta", aprecizat Oprescu. Citiţi mai mult despre candidatura lui Sorin Oprescu pentru primăriaCapitalei pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO