Politică

Sorin Mândruţescu: Vehicularea numelui meu pentru funcţia de premier o încadrez la speculaţii

Sorin Mândruţescu: Vehicularea numelui meu pentru funcţia de premier o încadrez la speculaţ

Autor: Razvan Craciun

28.03.2011, 14:51 57

Directorul general al Oracle România, Sorin Mândruţescu, susţinecă vehicularea numelui său pentru poziţia de prim-ministru este "ospeculaţie".

"Legat de vehicularea numelui meu pentru poziţia de prim-ministrupot preciza că o încadrez la speculaţii. Mă onorează, dar rămâne ospeculaţie. În acelaşi registru s-au plasat şi speculaţiileneconfirmate de numirea mea ca şi ministru al Comunicaţiilor, anultrecut", a precizat Mândruţescu, luni, pentru MEDIAFAX.

Numele directorului general al Oracle România fost vehiculat recentîn presă pentru ocuparea funcţiei de prim-ministru în cazuldemisiei lui Emil Boc.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri seară, laRealiatea TV, că, dacă se pierde majoritatea în Parlament, soluţiape care o va propune clasei politice va fi un premier independent,rămânând de văzut dacă partidele vor accepta. "Dacă se pierdemajoritatea, care credeţi că va soluţia? Premier independent", aspus Băsescu. El a menţionat că rămâne de văzut dacă cei din clasapolitică vor accepta soluţia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO