Politică

Sondaj "VREAU PREŞEDINTE" - Ce calităţi trebuie să aibă preşedintele României?

Sondaj "VREAU PREŞEDINTE" - Ce calităţi trebuie să...

Autor: Gandul Gandul

30.09.2014, 14:51 297

Campania-eveniment "Vreau Preşedinte" a intrat într-o nouă etapă. Vă invităm să alegeţi cele mai importante cinci calităţi pe care trebuie să le aibă preşedintele României.

Cu ajutorul dumneavoastră dorim să vedem care sunt atributele care trebui să definească primul om în stat. Vreţi să fie echilibrat, curajos sau competent? Vreţi un preşedinte cinstit, popular sau vizionar?

 Acest pas este încercarea de a continua împreună campania "VREAU PREŞEDINTE", care, la trei săptămâni de la lansare, aduce în faţă o altă generaţie care vrea să ajungă să conducă România. Şase dintre românii care s-au înscris pe vreaupresedinte.ro şi care au răspuns întrebărilor-provocare ale lui Cristian Tudor Popescu şi Andrei Pleşu sunt de luni challengerii celor 14 candidaţi, validaţi de Biroul Electoral Cental, care au intrat în cursa oficială pentru Cotroceni.

Cei şase care rămân în dezbaterea publică din proiectul-eveniment „VREAU PREŞEDINTE” sunt Nicuşor Dan, Codru Vrabie, Miroslav Taşcu Stavre, Cristian Enache, Cristian Leaţă şi Dragoş Ureche. În următoarele săptămâni, vi-i vom prezentă pe aceşti challengeri, îi vom pune faţă în faţă cu candidaţii oficiali şi vom selecta împreună cu dumneavoastră ideile care pot duce România înainte şi  le vom impune în dezbaterea electorală ce va decide preşedintele României pentru următorii cinci ani.

Răspundeţi sondajului campaniei "Vreau Preşedinte" de pe www.gandul.info

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO