Politică

Sevil Shhaideh: Iau în calcul o plângere penală împotriva lui Grindeanu. Nu cunoaşte nicio procedură

Sevil Shhaideh: Iau în calcul o plângere penală...

Autor: Departamentul Politic

18.06.2017, 17:33 77

”În acest moment am venit la minister pentru a verifica toate efectele juridice ale măsurii. Prin decizia sa, doreşte blocarea fondurilor europene. Să nu uităm că mâine erau discuţii cu reprezentanţii Comisiei Europene. Sunt cu tot aparatul de specialitate pentru a vedea efectele juridice. Si cu avocaţii”, a declarat Sevil Shhaideh, la Antena 3.

Aceasta spune că este posibil să depună o plângere penală împotriva premierului.

”Nu permit unei persoane cu pregătirea domniei sale să facă acuzaţii de la un pupitru care nu îl mai reprezintă. Iau în calcul să fac o plângere penală împotriva sa. Grindeanu nu a ştiut nicio procedura a niciunui program, spune ca de cinci luni nu am făcut nimic, nu ştie nici măcar când s-a terminat data de depunere, numărul lor”, a mai declarat ministrul demisionar al Dezvoltării.

Premierul Sorin Grindeanu a demis, duminică, toţi secretarii de stat, secretarul general şi pe secretarii general-adjuncţi din Ministerul Dezvoltării, motivând că nu vrea ca PNDL 2 să fie folosit politic.

”Nu accept ca acest program (PNDL 2) să fie folosit în scopuri politice şi nu am de gând să tolerez aşa ceva şi tocmai pentru a înlătura orice umbră de îndoială (...) am semnat astăzi ordinele de demitere pentru toţi secretarii de stat din Ministerul Dezvoltării şi Administraţiei Publice, pentru secretarul general şi secretarii generali adjuncţi. Am făcut acest demers pentru a bloca eventualele abuzuri şi nu pentru a bloca programul", a declarat Sorin Grindeanu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO