Politică

Senator PSD, despre moţiunea de cenzură: Zero ofertă de guvernare, zero chimie între partenerii de opoziţie. E cea mai slabă moţiune pe care am citit-o în această perioadă

Senator PSD, despre moţiunea de cenzură: Zero ofertă...

Autor: Alexandru Costea

10.10.2019, 11:04 58

Senator PSD, Titus Corlăţean, a catalogat, joi, în Parlament, moţiunea de cenzură a Opoziţiei ca fiind "cea mai slabă din ultima perioadă", precizând că textul aduce "a cântec de jale de pe la 1800". 

"Moţiunea de cenzură am citit-o cu atenia şi chiar cu interes. După atâţia ani, cred că e cea mai slabă moţiune pe care am citit-o în această perioadă. Şi ca să parafreazez unui lider din Opoziţie care este şi candidat, moţiunea aceasta aduce a cântec de jale de pe la 1800", a declarat senatorul PSD, Titus Corlăţean, în plenul Parlamentului.

Parlamentarul a precizat că Opoziţia nu are alternativă de echipă la guvernare.

"Am fost interesat să descopăr care e alternativa la actuala guvernare oferită de opoziţie şi de cineva, care din aroganţă, nu doarme de grija PSD. Zero ofertă de guvernare, zero chimie între partenerii de opoziţie. Zero şi ştie Julien Dacian Cioloş de ce. Vreo 400.000 de bugetari aruncaţi în stadă dacă PNL la guvernare, tăieri de pensii şi salarii, impozitarea afacerilor IT-iştilor. Nu întâmplător aţi refuzat dumneavoastră UDMR-işti, PNL-işti, USR-işti pactul pentru bunăstare", a completat Titus Corlăţean.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO