Politică

Şeitan va explica cum se depun declaraţiile pentru contractele drepturile de autor la o zi după expirarea termenului limită

25.08.2010, 17:58 29

Ministrul Muncii, Mihai Şeitan, va susţine mâine la ora 10 odeclaraţie de presă privind modalitatea în care se vor plăticontribuţiile pentru persoanele care au venituri pe contracte dedrepturi de autor sau de tip PFA.

"Pentru clarificarea tuturor aspectelor privind modalitatea deplată a contribuţiilor sociale pentru persoanele care obţinvenituri de natură profesională, în conformitate cu prevederile OUGnr. 58/2010, la eveniment vor participa şi preşedintele CaseiNaţionale de Pensii, doamna Domnica Doina Pârcălabu, precum şipreşedintele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă,domnul Silviu Bian", se arată într-un comunicat de presă transmisîn această seară de reprezentanţii ministerului Muncii.

În normele metordologice ale ordonanţei 58 se precizează căpersoanele care încasează venituri pe contracte de drepturi deautor sau de tip PFA care nu depun declaraţia până la data de 25 alunii vor fi amendaţi cu sume cuprinse între 2.500 şi 5.000 delei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO