Politică

Secretarul general al PSD Paul Stănescu: Am votat pentru sănătatea oamenilor, primordială în această criză sanitară

Secretarul general al PSD Paul Stănescu: Am votat pentru...

Autor: Cosmin Pirv

06.12.2020, 14:02 70

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, a declarat, duminică, la ieşirea din secţie, că a votat pentru sănătatea oamenilor, pe care o consideră primordială în această perioadă de criză sanitară.

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, a spus că a votat pentru copii, pentru siguranţa locurilor de muncă şi pentru sănătatea oamenilor.

„Am votat astăzi pentru salarii şi pensii mai bune, pentru copiii noştri, pentru siguranţa locurilor de muncă, pentru agricultorii noştri şi, nu în ultimul rând, pentru sănătatea oamenilor, care este primordială în această perioadă de criză sanitară”, a spus Paul Stănescu.

Acesta i-a îndemnat pe români să meargă la vot.

„Îi rog pe toţi românii să vină la vot şi să respecte normele de siguranţă pentru că acest vot devine foarte important: după 30 de ani, după 22 decembrie 1989, un lucru periculos pentru democraţie, să dai puterea unei singure persoane, e cel mai periculos lucru”, a mai spus Stănescu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO