Politică

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, despre revocarea lui Kovesi: Nu vedeţi că ne ascundem după deget la acest subiect?

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu,...

Autor: Iasmina Ardelean, Mediafax

05.03.2018, 11:36 178

Ştefănescu a susţinut, înainte şedinţei CEX al PSD, că nu crede că se va discuta despre revocarea lui Kovesi. „Nu vedeţi că ne ascundem după deget la acest subiect? În afară de câteva voci care spun răspicat că Tudorel Toader şi-a făcut datoria de ministru şi că trebuie susţinut în condiţiile astea şi că scandalul este uriaş, aceleaşi voci pe care le cunoaşteţi, restul, poziţia oficială este că nu ne implicăm sub nicio formă în acest subiect”, a precizat secretarul general adjunct.

Întrebată dacă această poziţie este una corectă, acesta a răspuns că nu ştie.

„Nu mai ştiu în ce ar mai trebui să ne implicăm, pentru că lucrurile sunt cunoscute la nivel naţional şi toată lumea aşteaptă acum, la Cotroceni, o decizie. Eu zic aşa: să fim calmi pe acest subiect până când domnul Iohannis trage o concluzie şi, după aceea, vom avea cu siguranţă mai multe comentarii”, a adăugat Ştefănescu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO