Politică

Reacţia preşedintelui Băsescu la scandalul în care este implicat fratele său: Sper că varianta pe care mi-a spus-o e reală, voi crede în varianta justiţiei

Reacţia preşedintelui Băsescu la scandalul în care...

Autor: Andi Manciu

19.06.2014, 15:09 391

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, că speră că varianta pe care i-a spus-o fratele său în legătură cu scandalul cu Sandu Anghel să fie cea reală, dar că varianta în care va crede va fi cea a justiţiei.

”Plec de la premisa că în faţa justiţiei, indiferent cum ne cheamă sau ce funcţie avem, toţi sunt egali. Iar faptul că eşti fratele preşedintelui nu te scuteşte de responsabilitatea în faţa justiţiei şi a legii. Sper ca varianta pe care mi-a spus-o fratele meu să fie cea reală. Dar, sper. Varianta în care voi crede va fi cea a justiţiei”, a afirmat Traian Băsescu.

Anterior, şeful statului a spus că el cunoaşte varianta fratelui său în acest caz încă de anul trecut.

”Eu cunosc varianta fratelui meu, în acest caz, încă de anul trecut, atunci când mi-a spus că este şantajat şi i-am recomandat să se prezinte la Parchetul din Constanţa şi să informeze asupra acestui lucru, urmând ca organele statului să ia măsurile care se cuvin într-o astfel de situaţie. Nu voi prezenta public, pentru că nu sunt dispus să cred decât în varianta justiţiei, şi nu în varianta fratelui meu”, a afirmat Traian Băsescu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO