Politică

Reacţia cititorilor la "convocatorul" ZF pentru "AGA" de duminică: "Problema este că mandatul viitorului CEO (Presedintele) nu este un contract scris, cu clauze si termene clare, cu drept de reziliere anticipată, cu raspundere patrimoniala"

Reacţia cititorilor la "convocatorul" ZF pentru "AGA" de...
14.11.2014, 17:08 140
Ziarul Financiar a publicat vineri pe prima pagină un îndemn de prezentare la vot pentru toţi românii sub forma unui anunţ de "convocare" a acţionarilor unei societăţi pe acţiuni care îşi aleg CEO-ul, iniţiativă salutată de cititori şi completată  de unul dintre ei prin observaţia că alegerea preşedintelui nu este un contract scris cu clauze clare.
 
"Mă bucur ca aţi publicat acest lucru. Problema este alta: mandatul viitorului CEO (Preşedintele) nu este un contract în formă scrisă, cu clauze şi termene clare, cu drept de reziliere anticipată, cu răspundere patrimonială personală a preşedintelui", comentează Mihail Toma, pe pagina de Facebook a Ziarului Financiar.
 
"Românii vor alege preşedintele care promite mai multe pomeni, care le va promite ca nu e nevoie să facă eforturi, că ajutoarele sociale vor veni în continuare, că membrii activi din partid (oricare din ele) vor accesa funcţii publice etc. Modul în care alegem şi menţinem pe aceşti oameni în funcţii e deficitar, însă cei de la butoane nu au nici un interes să schimbe acest lucru. Alea jacta est!", mai notează Mihail Toma.  
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO