Politică

Raluca Turcan, preşedintele interimar al PNL, despre negocierea funcţiilor: PSD spune ''luaţi ceea ce nu ne trebuie nouă

Raluca Turcan, preşedintele interimar al PNL, despre...

Autor: Cătălina Mănoiu

20.12.2016, 18:50 315

''Colegii mai tineri parlamentari trebuie să ştie cum negociază PSD adică <<luaţi ceea ce nu ne trebuie nouă>> pentru aşa se raportează la instituţia numită Parlamentul României. Nu se gândesc neapărat la măsurile pe care le pot lua în anumite comisii, ci dimpotrivă ce oameni au pentru anumite funcţii. Aşadar, acest comportament al PSD va fi uşor, uşor, cunoscut de către toţi colegii'', a declarat preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, în contextul nemulţumirilor din partid privind modul în care au fost negociate funcţiile în comisiile parlamentare şi conducerile Camerei Deputaţilor şi Senatului.

Raluca Turcan a afirmat că senatorii şi deputaţii PNL nu au avut ''o şedinţă pentru împărţirea funcţiilor, ci de a oferi cea mai bună formulă pe care partidul o poate oferi în Parlament''.

PNL ar urma să primească preşedinţia a patru comisii la Camera Deputaţilor şi două funcţii în conducerea acestui for. La Senat PNL ar putea prelua preşedinţia a cinci comisii şi trei funcţii în Biroul Permanent al Senatului.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO