Politică

Raluca Turcan: PNL va vota împotriva bugetului de stat. Este slab şi nerealist

Raluca Turcan: PNL va vota împotriva bugetului de stat....

Autor: Cătălina Mănoiu

31.01.2017, 18:20 64

''PNL a decis în grupurile reunite să voteze împotriva bugetului de stat pe anul 2017 propus de PSD. După mimarea prudenţei economice din perioada campaniei electorale PSD aruncă România în spirala populistă şi joacă la casino soarta economiei româneşti'', a afirmat preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan.

Ea a subliniat că bugetul este slab şi nerealist.

''Bugetul pe anul 2017 este un buget slab, nerealist, nesusteabil şi înşelător, bazat pe o creştere economică contrazisă de toate centrele economice de prognoză. Este gândi pe o creştere a veniturilor imposibil de realizat şi pe o sumă imposibil de obţinut din fonduri europene. Asta înseamnă că toate promisiunile care au creat aşteptări oamenilor nu vor putea fi realizate'', a spus liderul interimar al PNL.

PNL va depune amendamente care să răspundă aşteptărilor oamenilor şi să sprijine mediul de afaceri, a precizat Turcan.

Liberalii ar urma să depună amendamente şi pentru dezvoltarea locală, creşterea fondurilor pentru detenţie şi reintegrarea în societate a celor condamnaţi.

''Nu în ultimul rând vom susţine şi vom urmări alocarea unui buget pentru Ministerul Apărării Naţionale în spiritul acordului politic încheiat între toţi actorii politici'', a conchis ea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO