Politică

PSD a convocat miercuri o şedinţă restrânsă a Biroului Permanent. Geoană ar putea fi suspendat

PSD a convocat miercuri o şedinţă restrânsă a Biroului Permanent. Geoană ar putea fi suspendat

Autor: Mediafax

07.12.2010, 20:59 19

Conducerea PSD a convocat, pentru miercuri, la Sinaia, o şedinţărestrânsă a Biroului Permanent, la care nu au fost chemaţi toţivicepreşedinţii, surse din partid declarând pentru Mediafax că seva încerca conturarea unei curent pentru suspendarea lui MirceaGeoană din partid.

La şedinţa respectivă nu au fost invitaţi toţi vicepreşedinţiipartidului, printre cei care vor lipsi aflându-se Ioan Chelaru şiConstantin Niţă, dar şi preşedintele de onoare, Ion Iliescu.

Sursele respective au menţionat că principalul subiect va filegat de Mircea Geoană, după ce acesta a postat pe blog declaraţiidespre campania prezidenţială şi Victor Ponta, urmate de oscrisoare deschisă a mai multor parlamentari în care fostulpreşedinte este avertizat să nu mai atace conducereapartidului.

Fostul preşedinte al PSD Mircea Geoană a susţinut, într-odeclaraţie filmată şi postată, luni, pe blogul personal, că a fostsfătuit de Victor Ponta, la dezbaterea avută cu Traian Băsescuînaintea ultimului tur al prezidenţialelor din 2009, să spună că afost acasă, la nevastă, în cazul unei întrebări despre vizitafăcută la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vântu. Citiţi mai multdespre posibila suspendare a lui Mircea Geoană pewww.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO