Politică

Proiectul de hotărâre privind alegerea unui nou preşedinte al Camerei, scos de pe ordinea de zi

Proiectul de hotărâre privind alegerea unui nou...

Autor: Gabriel Pecheanu

15.06.2016, 11:20 113

"Vă solicit eliminarea de pe ordinea de zi a punctului 55/2016 întrucât este incomplet şi nu s-a făcut nici nominalizare şi propunere din partea grupului PSD. Este vorba de proiectul de hotărâre pentru alegerea preşedintelui Camerei Deputaţilor", a spus liderul grupului social-democraţilor de la Camera Deputaţilor, Florin Pâslaru.

Deputatul PSD Florin Iordache rămâne preşedinte interimar al Camerei Deputaţilor până după alegerile parlamentare, a decis marţi PSD în cadrul Comitetului Executiv.

''Propunerea mea pentru colegii din CExN a fost să nu facem nicio nominalizare pentru funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, decizia noastră este să mergem până la finalul mandatului acestui Parlament cu un interimar care va fi desemnat de către Biroul permanent al Camerei Deputaţilor'', a afirmat preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

El a explicat motivul acestei decizii, susţinând că prioritare sunt alegerile parlamentare.

''Nu consider că acum această funcţie este esenţială şi merită atâta patimă, atâtea discuţii, atâta dezbatere. Obiectivul meu şi al întregului partid este să câştigăm alegerile parlamentare (…) Am nevoie de toţi oamenii lângă mine în campania electorală şi nu numai. Începând de săptămâna viitoare fiecare coleg în frunte cu mine va primi nişte lucruri foarte clare de făcut, acţiuni foarte clare pe care ar trebui să le întreprindă'', a argumentat Liviu Dragnea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO