Politică

Procurorii DIICOT din Bucureşti preiau dosarul crimelor din Caracal

Procurorii DIICOT din Bucureşti preiau dosarul crimelor...

Autor: Florin Zafiu

31.07.2019, 20:54 100

Procurorii DIICOT structura centrală vor prelua dosarul crimelor din Caracal, de la colegii din Craiova, a precizat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Direcţiei, Mihaela Porime.

Purtătorul de cuvânt al Direcţiei, Mihaela Porime, a precizat, pentru MEDIAFAX, că DIICOT structura centrală va prelua dosarul crimelor din Caracal.

„Avand in vedere complexitatea cauzei si emotia publica generala creata, in zona analizam oportunitatea preluarii”, a anunţat sursa citată.

De altfel, într-o conferinţă de presă, procurorul-şef DIICOT Felix Bănilă a declarat miercuri că instituţia pe care o coordonează are sub control situaţia de la Caracal.

"Dacă şi DIICOT de depăşit de acest caz...Vă spun că nu", a declarat Felix Bănilă, întrebat dacă DIICOT este depăşit de acest caz.

DIICOT Craiova a reunit, în data de 27 iulie, dosarele ce vizau dispariţia Alexandrei şi a Luizei.

Dosarul Luizei a fost preluat de DIICOT Craiova în 6 iunie, prin declinare de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO