Politică

Primarul PSD al Capitalei, Gabriela Firea: Preşedintele reintră, uşor-uşor, în haina constituţională de mediator

Primarul PSD al Capitalei, Gabriela Firea: Preşedintele...

Autor: Cătălina Mănoiu

26.02.2017, 22:09 107

”Am remarcat în ultimele zile o schimbare de atitudine îmbucurătoare a preşedintelui României, anume în momentul în care s-a consfinţit remanierea guvernamentală şi patru miniştri au depus jurământul la Palatul Cotroceni. Am observat că preşedintele reintră, uşor-uşor, în haina constituţională, de factor de echilibru, de mediator în societate şi de persoană responsabilă cu respectare prevederilor constituţionale”, a declarat primarul Capitalei, Gabriela Firea, la Antena 3.

Gabriela Firea a declarat că alegătorii care l-au votat pe Iohannis, în anul 2014, doreau “normalitate”, nu “o competiţie prost înţeleasă între Palatul Cotroceni şi Palatul Victoria”.

”În campania pentru alegerile prezidenţiale, cel puţin între cele două tururi, s-a afirmat că este posibil ca mai mulţi să-l prefere pe Klaus Iohannis - şi aşa s-a şi întâmplat - pentru că se dorea în ţară normalitate. Se dorea o relaţie constituţională mai echilibrată, fără tensiuni, fără scandaluri, fără o competiţie prost înţeleasă între Palatul Cotroceni şi Palatul Victoria şi, de asemenea, o relaţie mai corectă cu Parlamentul”, a susţinut Firea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO